Een nieuw schooljaar

‘In de eb en vloed beweging der schooljaren….’ Met die woorden eindigden we het vorige schooljaar met 6 weken vakantie voor ons.
Je draait je om en we zijn er alweer. Dat zeg ik met de gedachte dat een goede tijd waarschijnlijk dan ook een snelle tijd is. Van harte hoop ik dat u een goede zomer hebt (gehad); thuis, ver weg of dichtbij. Een zomer na een heel bijzonder schooljaar.

Bijzonder natuurlijk ook door de thuiswerksituatie en de maatregelen die daarna van kracht werden. In de bijlage bij de Samenspraak informeerde ik u uitgebreid over het voortzetten van die maatregelen. Dat betekent o.a. dat ouders als de school ‘in bedrijf is’ niet in de school komen en op het schoolplein. Dat is niet bedoeld om u figuurlijk op afstand te houden maar wel om een bijdrage te blijven leveren aan de gezondheid van ons allemaal!

Ik reken daarbij op uw begrip en gelukkig lukt het ons samen elkaar nabij te blijven ondanks die letterlijke afstand. Maandag is ons nieuwe schooljaar gestart en hebben we de kinderen weer te kunnen begroeten. Ook veel nieuwe kinderen zijn bij ons op school gekomen en ook zij zijn natuurlijk van HARTE welkom.

Voor het team is het schooljaar al wat eerder begonnen. Alle leerkrachten zijn de afgelopen week op school geweest om hun lokaal weer in te richten en zich voor te bereiden. Dat van de peuters was al ingericht en de BSO en het KDV waren de hele zomer open.
Vrijdag 14 augustus zijn we het schooljaar 2020 - 2021 als IKC-team gezamenlijk gestart met een teamochtend op Sint Maarten met als jaarthema Sint Maarten, daar kun je (op) rekenen!

Een fijn schooljaar toegewenst voor iedereen.

Age Huitema