Opening Expositie kindertekeningen IKC Sint Maarten

In de week van de BMS zet IKC Sint Maarten haar deuren open voor iedereen om de meer dan 500 kindertekeningen te laten zien. Deze hangen verspreid door het gebouw, bij de ruimtes waar de kinderen werken en spelen maar ook in de schoolzaal.

Maandag 9 maart werd deze expositie geopend door de allerbelangrijkste mensen van het IKC, de kinderen!
En dat onder leiding van de tekendocente van de school, Corrie Gerritsma van Tekenzin.

De openingstijden van de expositie zijn: van 8:15 - 9:00 uur en vanaf 14:15 uur.

Klik op onderstaande link voor meer informatie en prachtige foto's:

De koffie en thee staan voor u klaar in de schoolzaal: WELKOM!