HET KEUZE UUR

Het Keuze Uur

Om tegemoet te komen aan de creatieve mogelijkheden die ieder kind in zich heeft hebben we naast de reguliere handenarbeid- en tekenlessen die in de eigen groep plaatsvinden ook tijd en ruimte ingeruimd voor een zogenaamd “vrijkeuze-uur”. De leerlingen kunnen vijf keer per jaar een keuze maken.

Op maandagmiddag kunnen de leerlingen van de groepen 3 en 4 in kleine groepjes onder leiding van leerkrachten, ouders, vrijwilligers en studenten deelnemen aan o.a.:
· Koken
· Tekenen
· Buiten activiteiten
· Knutselen

Op vrijdagmiddag is dit voor de leerlingen van de groepen 5 t/m 8:
· houtbewerking
· papier-maché
· machine naaien
· lego
· Kinderkookcafé
· Musical
· Sport
· Knutselen
· Muziek
· werken met klei
· Schaken
· Frysk damjen
· modelbouw
· textiele werkvormen
· Fotografie
· Tekenen en schilderen

Ouders die graag een bijdrage willen leveren aan dit onderdeel zijn VAN HARTE WELKOM en kunnen zich daarvoor opgeven bij de leerkracht van hun kind!