SCHOOLKRANT HET SAMENSPEL

De naam van onze schoolkrant is al sinds mensenheugenis Het Samenspel. Een prachtig gekozen naam, naar mijn mening. Want is opvoeden en dus werken in (onze) school niet bij uitstek een samenspel? Wij spreken graag over de Gouden Driehoek als het gaat om de opvoeding. De gouden driehoek van kind, ouders en school. Dat samenspel bepaalt naar ons idee de kwaliteit. We hebben elkaar zo nodig in de opvoeding van de aan onze zorg toevertrouwde kinderen. We kunnen echt niet zonder elkaar!

Sinds het voorjaar van 2020 verschijnt Het Samenspel alleen nog maar in de digitale versie. Het Samenspel geeft u ook een klein inkijkje in onze school.
En wilt u verder kijken: wees WELKOM bij ons op de Sint Maartenschool!

Age Huitema

Als je op een van onderstaande linken klikt verschijnt Het Samenspel:

Het Samenspel voorjaar 2020
Het Samenspel Zomer 2020