• Op weg naar kerst

VIERINGEN EN FEESTEN

Vieringen en feesten

Vieren en feest op IKC Sint Maarten

In onze uitgangspunten hebben we beschreven dat we vieren belangrijk vinden. Bij het Klavertje Vier hebben we beschreven hoe we dat afscheid van de leerlingen van groep 8 vieren.

Een belangrijke dag in het leven van een kind is de verjaardag. Dat vieren we.

Natuurlijk vieren we op 11 november de naamdag van onze school: IKC Sint Maarten!

Het ene jaar studeert het team van de school een musical in en speelt die voor ouders, leerlingen en andere ‘vrienden van IKC Sint Maarten’ terwijl we het andere jaar iets ‘van buiten halen’ om dit feest met elkaar te vieren!

Zo vieren we ook het einde van het schooljaar met alle leerlingen en ouders. Dat doen we met het prachtige Zomerfeest IKC Sint Maarten op de laatste woensdagmiddag/avond van het schooljaar, met muziek, dans en een hapje en een drankje op het plein. Met de leerlingen sluiten we af met op donderdag een heerlijke pannenkoekenpicknick op het schoolplein.