ZEG HET MET BLOEMEN ...

Dit is een oude reclameslogan die maandagochtend rondom IKC Sint Maarten zichtbaar was door de ouders allemaal een boeket bloemen aan te bieden. Als dank voor, betrokkenheid bij en een gevoel van SAAMhorigheid tijdens de afgelopen weken en als aanmoediging voor ons allen voor de komende periode!

Maandag 11 mei mochten we weer naar school en daar hadden we ons als team deze week goed op voorbereid. Natuurlijk onderwijsinhoudelijk maar ook in praktische zin: hoe zouden we het allemaal aanpakken? En hoe konden we zo veilig en hygiënisch mogelijk aan het werk? Maar vooral vroegen we ons af: hoe is het met onze kinderen? We hebben elkaar veel te vertellen en dat zullen we ook zeker doen!

Maandag konden we de  bloemen niet allemaal persoonlijk overhandigen, dat lukte praktisch gezien niet maar wij nodigden ouders uit een boeket (per gezin) mee te nemen naar huis. De boeketten bloemen stonden rondom school.  En als ouders niet zelf naar school kwamen, vroegen we hen een van uw (oudere) kinderen een boeket mee te laten nemen.

Natuurlijk waren er bloemen voor alle gezinnen van school, kinderdagverblijf en peuteropvang.

Hartelijk welkom en ook dat zeggen we met bloemen!