• Op weg naar kerst

Op weg naar kerst

MEESTER AGE 40 JAAR SINT MAARTENSCHOOL

Op dinsdag 5 november was het 40 jaar geleden dat meester Age Huitema invalkracht werd aan de Sint Maartenschool te Bolsward. Hij bleef daar leerkracht en werd later directeur als opvolger van Meindert Krijnsen. Al vele jaren vervult hij deze functie.
Hij voelt zich zeer bevoorrecht om al zolang te mogen werken aan onze mooie school, met fijne ouders, mooie kinderen en samen met het prachtige team!
‘De mooiste baan van Nederland’ noemde hij het onlangs nog.

Musical: De verschrikkelijke schoolmeester
En daarom heeft hij ervoor gekozen dit te vieren samen met schoolteam, iets terug te geven aan kinderen en ouders: een musical, gespeeld door het team. En dat was ook weer een fijne ervaring.

Woorden van Age Huitema;
Het is een groot GELUK!
Dat durf ik te zeggen, nu het mij gegund is om 40 jaar in het onderwijs te mogen werken, en 40 jaar aan dezelfde school en vooral 40 jaar met heel veel plezier!
Daarom noem ik mijn schooljubileum van 5 november jongstleden meer een groot GELUK dan een prestatie. En dat meen ik oprecht.

Hij dankt iedereen voor het in ons en zijn gestelde vertrouwen, de fijne samenwerking en hopelijk nog vele jaren!!

Klik op het fotoalbum hieronder om dit te openen voor heel veel mooie foto's.